SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Moški v Mariboru domnevno posilil svojo hčer

10

termometer

Maribor pretresa grozovit zločin, saj je moški domnevno posilil svojo odraslo hčer. Potem ko sta se skupaj udeležila protivladnih protestov, jo je povabil k sebi domov. Tam naj bi jo začel prepričevati, da sploh ni njegova hči. Zaradi popitega alkohola se žrtev dogodka ne spomni, so pa v bolnišnici, kamor je naslednji dan odšla na pregled, njeno zgodbo o posilstvu potrdili. Storilec je sicer že stari znanec policije, bil pa naj bi eden od vidnejših članov samooklicane Štajerske varde.

Po protivladnih protestih, ki so bili sredi aprila v središču mesta, naj bi moški za štirimi stenami posilil svojo odraslo hčer.

Časnik Večer razkriva grozljive podrobnosti. Oškodovanka se je z očetom, s katerim nista živela skupaj, udeležila protestnega shoda v Mariboru. Po protestu naj bi jo oče povabil k sebi domov, kjer ji je ponudil alkohol in jo prepričeval, da ni njen biološki oče. Nato naj bi si jo vzel brez njene privolitve in ji storil silo. Zaradi preveč popitega alkohola je oškodovanka zaspala pri očetu. Ko se je naslednje jutro zbudila, je dojela, kaj se je zgodilo prejšnji dan.

Policijski trak Novice Na srednji šoli prejeli pošiljko z belim prahom

Oškodovanka naj bi nato odšla v bolnišnico, kjer so njeno zgodbo posredovali policiji. Mariborski policisti so nam potrdili, da so prijeli prijavo.

Dežurna sodnica je za osumljenega iz razloga ponovitvene nevarnosti odredila pripor. Osumljeni, ki je trenutno v priporu, se zagovarja, da ga je iz maščevanja prijavila nekdanja partnerica. Vendar pa naj bi bil osumljeni po pisanju časnika Večer stari znanec policije.

Štiriinpetdesetletni Mariborčan je bil v devetdesetih letih vpleten v strelski incident. Takrat je v zaporu preživel pol leta, ker je s pištolo meril v očividce. Leta pozneje je bil ponovno aretiran, takrat zaradi prekupčevanja z mamili. Mariborsko sodišče mu je za vpletenost v mamilarsko verigo prisodilo sedem let za zapahi. Po prestani kazni je Mariborčan nekaj časa preživel v anonimnosti, zdaj pa, še piše časnik, je eden od vidnejših članov samooklicane Štajerske varde. Zaradi očitanega posilstva mu sicer grozi od enega do deset let zapora.

okrajno sodišče Maribor, shod v podporo dijakinji Novice Sodišče ustavilo postopek zoper prvo udeleženko protesta dijakov

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Patosmjst / 07.05.2021. ob 11:23 +1 0

    Kako desnakarji kazejo svojo neinteligenco in pisejo lazi katerim sami verjamejo.Prvo Stajerska varda je izrazito desna organizacija,kar je dokazano in samo zaslepljenci tega ne vidijo ,drugo tudi mnogi, ki so v zacetku podpirali to vlado so spregledali ,ter se udelezujejo protivladnih protestov.

    +1 0
delitve: 26
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin