Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Škorpijon

Škorpijon 24.10. - 22.11.

Škorpijon 24.10. - 22.11

Tudi tisti, ki vas bodo utrujali z dolgočasnimi temami, vam bodo prav prišli v trenutkih, ko ne boste imeli nikogar bolj zanimivega ob sebi. Povečana bo možnost težav zaradi stvari, ki se ne bodo odvijale po vaših pričakovanjih. To bo vplivalo na vsa življenjska področja. Izogibajte se nepotrebnim razpravam in se ne razburjajte za vsako malenkost.

 • Zdravje 88%

 • Ljubezen 50%

 • Posel 70%

Srečne številke

2 11 30

Pozitivni znaki

Lev Tehtnica Vodnar

Negativni znaki

Bik Rak Škorpijon

Ljubezenski horoskop

V vas se bodo prebudili lepi spomini na trenutke iz preteklosti, a nostalgijo danes raje pustite ob strani. Naj vas nikar ne zaslepi. Tisti v slabih razmerjih se boste znašli v situaciji, v kateri vas bodo pritiski pripeljali ravno pred zid. Pozabite na preteklost in svojo ljubezensko energijo usmerite v prihodnost.

Erotični horoskop

Večkrat ko boste danes menjali seksualne položaje, bolj boste uživali. Vse, kar vas bo spominjalo na rutino, bo občutno zniževalo vaš libido.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Imeli boste veliko idej, vendar vaša zbranost ne bo ravno najboljša. Horoskop vam svetuje, da si zapisujete vse, česar ne želite pozabiti ali pomešati. Drugače vam bo po današnjem dnevu ostal občutek ogromnega potenciala, ki pa ga niste najbolje izkoristili.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Da bi dosegli to, kar si boste zadali danes, boste morali dobiti pomoč ali vsaj podporo. Govorjenje vam ne bo šlo tako dobro od rok, ker se vam bodo misli nekoliko zapletale in prehitevale druga drugo. Več si lahko obetate od praktičnih prikazov in skupinskih prizadevanj.

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Danes je dober dan, če si želite nekoliko popestriti svojo vsakdanjo rutino. Idej vam ne bo manjkalo, iznajdljivosti pa tudi ne. Finančno stanje vam ne omogoča ravno vsega, kar bi si utegnili zaželeti, vendar boste precej spretni tudi pri iskanju poceni in improviziranih rešitev.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Intuicija in domišljija danes ne bosta ravno vaši močni točki. Še več. Ob priložnostih, ko bi upravičeno lahko največ pričakovali od sebe, boste izpadli nekam medlo in neprepričljivo. Ne skrbite, to ni noben začetek osebne krize, pač pa samo prehoden vpliv.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Pojavila se bo blokada pri nečem, kar vam je šlo zadnje čase več kot dobro od rok. Vpliv bo še posebno izrazit na umetniškem področju in pri raznih ročnih spretnostih. Naj vas to ne prestraši. Za kakšen dan ali dva se lotite česa enostavnejšega, potem pa boste spet lahko nadaljevali z enako spretnostjo kot že prej.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Spretni boste z ljudmi, ki jih bodo mučila nihanja v razpoloženju. Znali jih boste zamotiti in razvedriti. Tako se boste tekom dneva uspešno izmikali večjim konfliktom, vendar bo uspeh terjal svoj davek. Še bolj kot fizično boste psihično utrujeni od nenehnega stanja pripravljenosti.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Danes se boste lahko prepričali, da še zdaleč niste edini z določenim zanimanjem ali hobijem. Našli boste skupino somišljenikov, kjer se boste v hipu počutili kot doma. V kakšnih boljših časih bi takoj odhiteli na zborovanje, a v okoliščinah, kakršne so, boste izkoristili razpoložljive možnosti, da se vključite v skupino.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Tudi tisti, ki vas bodo utrujali z dolgočasnimi temami, vam bodo prav prišli v trenutkih, ko ne boste imeli nikogar bolj zanimivega ob sebi. Povečana bo možnost težav zaradi stvari, ki se ne bodo odvijale po vaših pričakovanjih. To bo vplivalo na vsa življenjska področja. Izogibajte se nepotrebnim razpravam in se ne razburjajte za vsako malenkost.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Verjamete, da lahko prijatelja ali znanca prepričate, da v določeni zadevi lobira za vas. Razmislite, kaj mu lahko ponudite v zameno, kajti gre za stvar, o kateri že dolgo sanjate. Nekomu iz bližnjega kroga bo uspelo, da vas bo spravil v bolj tekmovalno razpoloženje ali vas na nek način izzval. Takega poziva ne boste mogli odbiti in ga boste z veseljem sprejeli.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Precej boste razburjeni, ljubosumni, skrivnostni in nezadovoljni, po drugi strani pa zelo pripravljeni na delo in večje obveznosti. Čutili boste potrebo po umiku v svoj svet, kjer ne rabite nikomur polagati računov o tem, kako se počutite. Tako ali tako pa mislite, da vas nihče ne razume. Bodite previdni pri poslovni konkurenci. Možni so večji denarni izdatki.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  V popoldanskih urah vas bo poklical nekdo, ki vam bo predlagal nekaj, česar ne boste mogli odbiti. Na to osebo do sedaj niste resneje računali, a ker bo šlo za posel, preko katerega boste lahko postali znani v javnosti ali za začetek ustvarjalnega dela, boste to ponudbo najverjetneje sprejeli brez veliko razmišljanja.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Pripravljeni boste narediti malo večji rez v svojem življenju, še posebej na bančnem računu. Želite, da vse poteka v najlepšem redu, predvsem pa se želite manj razburjati okrog finančnih težav, okrog katerih se sedaj vrti celoten vaš obstoj. Morda vas bo nekdo vztrajno klical in pozival na sestanek. Če bo šlo za ljubezensko področje, sprejmite.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano